۰۱۷-۳۲۵۲۶۳۲۶
mftgorganbranch@gmail.com

پروفایل استاد

امیر محمد حیدری فر
مدیریت کافی شاپ، باریستا ، لته آرت و ...

مدیر عامل شرکت آموزش و تحقیقات هتلداری نیلوفر آبی جهان آرا

دارای مجوز فعالیت از سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری

مولف کتاب هنر پذیرایی با قهوه ( اولین کتاب تالیف شده قهوه در ایران)

سابقه کار در هتل پارسیان استقلال تهران از سال 1386

آموزش صدها نیرو و ارائه خدمات رایگان برای هنرجویان جهت جذب شدن به بازار کار

همکاری آموزشی دوره های هتلداری شاخه پذیرایی ( مدیریت و تشریفات، کافی شاپ، نوشیدنی های سرد، باریستایی و ... ) مجتمع فنی تهران

همکار آموزشی دوره های کوتاه مدت هتلداری با موسسه آموزش  و مشاوره گردشگری و هتلداری بنیاد

شرکت در ضیافت های ریاست جمهوری  و وزارت امور خارجه

شرکت در کنفرانس های بین المللی  و ارائه و چاپ مقالات علمی

طراحی، تجهیز ، راه اندازی و مشاوره چندین رستوران و کافی شاپ از جمله کافی شاپ های موگه، پاترا، لیموناز، کافه رستوران شانلی ، کافه تژه ، کافه رسو، کافه رین (جزیره کیش) ، رستوران لوشاتو، کافه رستوران سیلوان در مشهد، کافه کهکشان، کافه یوش(آمل) کافه گاراژ (کرمان)، و ...

طراحی تجهیز، راه اندازی واحد های اقامتی کارفرما: بیمه دی

آموزش پرسنل هتل ها

اعزام از طرف موسسه آموزش و مشاوره گردشگری و هتلداری بنیاد در هتل های :

استقلال پارسیان

هتل ارم کیش

هتل انقلاب پارسیان

هتل اوین پارسیان

هتل آزادی پارسیان خزر

هتل رامسر پارسیان

هتل عالی قاپو پارسیان اصفهان

هتل آویشن نمک آبرود

همکاری در طرح استاندارد سازی هتل بزرگ ارم و ...

مدیریت و مشاوره راه اندازی رستوران های گردان و VIP برج میلاد تهران ( بستنی طلا و قهوه KOPI LUWAK)

 

 

فارق التحصیل رشته مدیریت هتلداری و گواهی نامه های: مدیریت واحدهای اقامتی از سازمان میراث فرهنگی کشور

مدیریت هتلداری TAFE استرالیا

مدیریت هتلداری و توسعه نام تجاری ULYESSESآلمان

آموزشی داخلی میزبانی از هتل پارسیان استقلال تهران و ...

دریافت لوح تقدیر از مدیر عامل وقت هتل استقلال جهت طراحی و آموزش لابی هتل

دریافت لوح تقدیر اساتید برجسته از سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی کشور